RKSV Margriet kleurt het veld van FC Oss geel-zwart

19 april 2017

Afgelopen week was een topweek voor RKSV Margiet. De club was 'Club van de Week' bij FC Oss en tijdens de woensdagmiddag trainingen kregen de E-pupillen al een voorproefje. 

Als combinatiefunctionaris in de wijk Ussen ben ik iedere woensdagmiddag te vinden op de velden van RKSV Margriet. Mijn voornaamste taak hier is het coördineren van de SEC training. Dit houd in dat er verdeeld over 2 blokken van ieder één uur in totaal 120 kinderen een voetbaltraining krijgen aangeboden van een ROC Sport & Bewegen student. Een mooie leeromgeving waarin zowel de voetballertjes als de trainer(s) zijn/haar eigen vaardigheden proberen te laten ontplooien. Als SEC bieden wij naast deze training ook verschillende side-events aan zoals bijvoorbeeld een zwarte pieten, vriendjes – en vriendinnetjes en ouder - kind training aan. Verder mag de vereniging zich eenmalig per voetbalseizoen bij FC Oss ‘club van de week’ noemen.


Afgelopen week was Margriet aan de beurt en dat hebben ze geweten tijdens de wedstrijd van FC Oss tegen Jong PSV. De week startte al goed doordat op woensdagmiddag de E-pupillen tijdens de training bezoek kregen van de nummer 10 van FC Oss; Cihat Celik. Alle kinderen kregen de mogelijkheid om vragen te stellen, een balletje met hem te trappen en natuurlijk een handtekening te bemachtigen. Dit bezoek was ook mede bedoeld om de aanwezige kids te enthousiasmeren voor de eerstvolgende wedstrijd van FC Oss. Alle teams die meedoen met de SEC training mochten namelijk in de rust van FC Oss tegen Jong PSV op het veld mini wedstrijdjes voetballen. Van mini’s, F-pupillen, E-pupillen tot meisjes voetballers, iedereen heeft in de rust op het hoofdveld mogen schitteren. Voorafgaand waren er ook nog is 24 voetballertjes uitgekozen om met de spelers mee het veld op te lopen. Dankzij deze insteek hebben we er met zijn alle voor gezorgd dat er bijna in totaal 100 voetballertjes een onvergetelijke avond hebben mogen bezorgen. Iedereen die hier een bijdrage in heeft gehad, dank je wel!
Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit bericht:
Activiteitenkalender
«
juni 2017
»
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
x