Uniek Sporten

Uniek Sporten brengt het sport- en beweegaanbod in de regio Noordoost Brabant bij elkaar in een digitaal loket. Het aanbod is gericht op mensen die (nog) niet terecht kunnen bij reguliere sport- en beweegactiviteiten.


We helpen je graag bij het vinden van geschikt en passend aanbod. Misschien heb je daarbij vragen over financiën of heb je een sportrolstoel of ander hulpmiddel nodig. Als je liever niet alleen gaat, kan een maatje een oplossing zijn. Wil je medailles winnen en voor topsport gaan? We horen het graag en ondersteunen waar nodig! Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van vervoer. Ook is er landelijk een app ontwikkeld (Uniek Sporten) waarmee je overal op je telefoon simpel kan kijken waar, wanneer en met welke beperking er een leuke sportactiviteit voor jou is! 


Ook staat ons aanbod vermeld in de landelijke app en website van Uniek Sporten. Onze eigen website en portal blijft ook actief zodat we goed vindbaar zijn.


 

In de paarse balk hierboven kan je alle onderwerpen bekijken en een leuke passende sport-/beweegactiviteit zoeken. Of klik op de button hier rechts. Uniek Sporten Noordoost Brabant is actief in de volgende gemeenten:
- Bernheze
- Boekel
- Boxmeer
- Cuijk, Grave, Mill, St. Hubert
- St. Anthonis
- Landerd
- Uden
- Oss


Uniek Sporten Noordoost Brabant dankt de provincie Noord-Brabant voor de ondersteuning om dit loket vorm te kunnen geven.Neem contact op met ons


Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, dan kun je terecht bij Diana Derkx van het Sport Expertise Centrum.


Diana Derkx 


Telefoonnummer: 0412-631039

E-mailadres: Diana@sport-expertise-centrum.nl

Deel dit bericht:
Activiteitenkalender
«
juni 2017
»
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
x