Verenigingen

Het SEC ondersteunt sportverenigingen op gebieden als organisatie- en beleidsontwikkeling, projecten, sporttechnische ondersteuning en scholing van kaderleden. Met de inzet van professionals wordt direct en praktische ondersteuning geboden.


Sportverenigingen kunnen een grote bijdrage leveren aan een actieve, gezonde en veilige samenleving. Hiervoor zijn actieve sportverenigingen nodig. Een "sterke" sportvereniging is ook in staat maatschappelijke taken uit te voeren en samen te werken met het onderwijs, naschoolse opvang en/of de wijk. Het SEC kan de verenigingen ondersteunen in het worden en blijven van een sterke sportvereniging door middel van de inzet van een combinatiefunctionaris. De inzet van een combinatiefunctionaris geeft de vereniging een impuls op een gebied waar (tijdelijk) een hiaat ligt.


Een combinatiefunctionaris kan individueel ingezet worden bij een vereniging en zo projectmatig, samen met leden van de club, werken aan enkele probleemstellingen. Daarnaast is het mogelijk dat een combinatiefunctionaris wordt ingezet door een cluster van verenigingen als zij baat hebben bij gezamelijke ondersteuning.


In de paarse balk boven deze pagina vindt u de verschillende verenigingen die we op dit moment ondersteunen met de inzet van combinatiefunctionarissen.Neem contact op met ons


Wil jij weten wat het SEC voor jouw vereniging kan betekenen? Neem dan contact op met onze consulent Sport & Verenigingen.


Hans Willemsen 


Telefoonnummer: 0412-631039

E-mailadres: hans@sportinoss.nl

Deel dit bericht:
Activiteitenkalender
«
juni 2017
»
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
x